26 Aralık 2012 Çarşamba

Zamların geri alınması ŞOK Etkisi değil malum herzaman beklenebilir :)

operasyon tazminatlarına sene basında uyguladıkları zamları geri almaktalar bilmem haberiniz var mı? 35,94 tl gibi bir borçlanma mektubu elime geçti. sizlerdede böyle bir ihbar mıektubu var mı izlediğiniz yolları buradan tartısalım derim
koskoca tsk bir yüz güldürdün ama soldurmasınıda bildin.. 2012 yılı baslarında yapılan operasyon tazminatlarında geçerli ek tazminat ödemeleri büyük ihtimal 1991/1 91/2 91/3 91/4 92/1 92/2 tertiplerin hepsini kapsayacak.. ödemelerimizi yapmak zorunda kalacagız haliyle. ah bu devlet nasıl yönetiliyor.. verdiği parayı nasıl borç olarak geri alıyor anlamak mümkün değil.. sizinde elinize geçtiyse böyle bir borçlanma mektubu detayları buradan tartısalım .


23 Aralık 2012 Pazar

Tatvan'da ne yapabilirim.. ?

sevgili kardeşler..  olurda ailenizle giderseniz orada birliğe teslim olana kadar neler yapabileceğinize dair kısacık bir yazıyı sizlere aktarmak istedim.


   zaten Tatvan tek bir ana cadde üzerinde kuruludur. Bu caddede carrefour yaşam AVM , Tatvan Center gibi alışveriş merkezleri bulunmaktadır. Çeşitli içeriklerin sunuldugu pasajlar, merkez camii, PTT ve bütün bankalar bu cadde üzerindedir.

18 Aralık 2012 Salı

tatvan kısa dönem askerleri için

Sevgili dostlar

Askerden sonraki çalışma hayatının yoğunlugundan dolayı sizlere pek birşey aktaramaz oldum kusuruma bakmayın .. hani derlerya hep asıl askerlik 15 aydan sonra baslayacak diye gerçektende öyle  :)

    Bu yazımda kısa dönem asker arkadaslar hakkında birkaç bilgi vermek istedim, 351 yada  352 mi artık dönemlerini tam bilmediğim arkadaşlar.. Sizler içinde diğer yazılarımda okudugunuz gibi öncelik karargah bölüğü ve sorgun kışlasında herhangi bir taburun herhangi bir bölüğü olacaktır.