2 Kasım 2012 Cuma

Nasıl Giderim ?

Arayip tarayip bu yaziyi okumaya basladıysanız eğer büyük ihtimal askersiniz ve usta birliğiniz Bitlis tatvanda bulunan 10. motorlu piyade tugayi- hakkınızda hayırlısı olsun insallah.. ordu evi(karargah bölüğü -B- kışlası) tugay karargah bölüğü -A-(şht.yzb. Necdi şentürk kışlası), komutan yardımcılığı(sorgun) kışlalarıyla olusan tugayin bütünlüğü bunun yanında İlçe Jandarma, Askeri Hastane ve Askerlik Şubesi Tatvan'a hakimdir.


İsimlerini şimdilik vermediğimiz kara yolu ve hava yolu ulasım araçlarıyla Muş(TKTM) ve Elazığ(KTM) kabul toplama merkezleri üzerinden Bitlis-Tatvan bölgesine güvenli şekilde ulaşabilirsiniz. Bu merkezlere uğramak zorunda mıyım? Sorusuyla kafanızdaki soru işaretini asla ve asla büyütmeyin çünkü en sağlıklı yöntem bu merkezlere girmektir, güvenliğiniz böyle sağlanacaktır, her nekadar güvenliği ve hizmetleri günümüzde tartışılsada güvenlik önlemlerinin arttırıldıgı ve yeni düzenlemelerin getirildiği bir sistem olan KTM faaliyetleri sizler acısından en sağlıklısıdır.

Tatvan ilçe jandarma, askeri hastane, askerlik şubesi dahil olmak üzere bahsettiğim diğer tugay birlikleri bu toplanma merkezi yolculuguyla son durak olarak Komutan Yardımcılığı- diğer adıyla -Sorgun- kışlasında konaklayacaktır yada aynı gün içerisinde birliklerine ait araçlarla yetkili personel sizleri almaya geleceklerdir. Elazığ toplanma merkezine katılanlar Bingöl-Muş üzerinden seyredecek ve Muş KTM'de kalanlarda bu konvoya dahil olarak Tatvana ulaştırılacaklardır. Sizin yapmanız gereken Elazığ'a yada Muş'a kara veyahut hava yoluyla ulaşıp terminal hatlarındaki inzibatlara teslim olmaktır, can sıkıp kafa yormaya hiçbir şekilde gerek yok olayın bastan aşağı özeti budur..

1 yorum:

  1. tatvan askeralma başkanlığı esas birliğim kısa dönem çıktı?Nasıl bir yer bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim

    YanıtlaSil